- Partnerprogramma Succesvol Huis Verkopen-Promoot dit ebook over 'Succesvol Uw Huisverkopen' en verdien geld.

Op deze pagina vind je alle informatie en materialen die je kan gebruiken om het ebook te promoten op je blog, op Twitter, via Facebook, etc. Hiervoor ontvang je natuurlijk ook een mooie beloning: niet minder dan 14 euro per verkoop die je doorstuurt!

Je hoeft enkel de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1: Registreren bij PayPro

Registreer jezelf gratis als affiliate op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2: Je unieke promotielink

Wanneer je een account hebt aangemaakt, log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in het linker menu). Vervolgens zoek je op “Succesvol uw huisverkopen” om de juiste producten te vinden.


Bij ‘Affiliate link’ staat jouw unieke promotie link. Wanneer je er op klikt ga je naar de informatiepagina van het ebook, maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!Stap 3: Start met promoten!

Kopieer je unieke link zodat je deze kunt gebruiken om het ebook te promoten, wanneer iemand een ebook koopt via jouw unieke link ontvang jij 14 euro.
“Wat gebeurt er wanneer er iemand op mijn affiliatelink klikt?”

Deze persoon komt dan op de informatiepagina van het Internet Marketing Summit waar hij of zij zich uiteindelijk kan aanmelden. Nadat de verkoop rond is krijg je 14 euro op je PayPro account bijgeschreven. PayPro ziet dus welke bezoekers via jouw link op de website zijn gekomen en zorgt automatisch voor het verwerken van de commissie.

Zelfs wanneer de bezoeker later terug komt om zich in te schrijven ontvang je de beloning. Er wordt namelijk een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt.

“Promotiematerialen”

klik hier voor promotie materiaal.

Daarnaast zijn er ook kant-en-klare berichten en mooie banners voor op Facebook of je blog beschikbaar. Het enige wat je nog moet doen is het plaatsen van je eigen unieke promotielink.


Heb je vragen over dit partnerprogramma of wil je het promotie materiaal ontvangen? Stuur een e-mail naar k.tjoelker@succesvoluwhuisverkopen.nl

Terug naar het boek 'Succesvol Uw Huisverkopen'